Nyt on hyvä aika rakentaa komposiitista terassi, patio tai vaikka viihtyisä parveke

DECKRA TERASSI ON MODERNI JA HELPPOHOITOINEN VALINTA!

 

1. Moderni ja tyylikäs: Deckra terassilaudoilla saat luotua talosi ilmeeseen ja ympäristöön sopivan tyylikkään terassikokonaisuuden mustana, harmaana tai harmaan ruskeana (sävy tumma kaarna). Laudat toimitetaan kaksipuoleisina eli voit itse valita käytätkö terassin pintapuolena puukuviointia vai harvauritusta. Deckra terassilaudat kestävät hyvin myös kosteutta ja sopivat erinomaisesti käytettäviksi esim. porealtaiden ympärillä tai vaikkapa laiturirakenteissa. 

 2. Helppohoitoinen: Deckra terassia ei tarvitse huoltaa tai käsitellä vuosittain kuten perinteisiä kyllästettyjä lautoja. Pinnat saa pidettyä puhtaana pelkästään pesemällä laudat harjalla ja vedellä. Deckra terassi on käytössä kestävä ja suunniteltu pohjoismaisiin vaativiin sääoloihin. Deckra terassi myös tuntuu mukavalta jalan alla - eikä siitä irtoa tikkuja!

3. Ympäristöystävällinen vaihtoehto: Deckra terassilauta on valmistettu puukomposiitista, jonka raaka-aineena käytetään kierrätyspuuta, lähinnä puuteollisuuden puujätettä sekä puhdasta kierrätettyä HDPE muovia. Valmistusprosessissa ei käytetä lainkaan PVC-muovia. Käytetyt laudat voidaan hävittää sekajätteen tai muun energiajätteen mukana. 

4. Deckra terassi on helppo asentaa: Sen työstämiseen ei tarvita erikoistyökaluja ja lautojen mukana saat ostettua terassin kiinnitykseen kätevät T-kiinnikkeet (100 kpl/pussi). Terassin viimeistelyyn suosittelemme Deckra reunalautoja. Katso asennusohjeemme kohdassa tietoja.