Tavoitteenamme korkea laatu ja ympäristöystävällisyys

Deckra Decking® haastaa perinteiset kyllästetystä ja lämpöpuusta rakennetut terassit kestävyydellään ja helppohoitoisuudellaan ylivoimaisesti. Pinta on miellyttävä ja helppo pitää puhtaana. Deckra Decking® laudat ovat helppoja käsitellä ja työstää. Kiinnitysvaihtoehtoja on monia, josta piilokiinnitys RST kiinnikkeillä yleisin. Laudat saatavissa kennorakenteisina sekä massiivi lautana. Kennorakenteeseen voit vaikka vetää johdotuksen terassivalaistukselle tai vaikka upottaa terassiin LED valaistuksen tunnelmaa luomaan.

Deckra Decking® laudoissa käytetään kierrätysmateriaalia kuten puujätettä joka on talteentettu esim. kalusteteollisuudesta ja muista puuntyöstölaitoksista kuten sahoista. Edellisen lisäksi laudoissa hyödynnetään kierrätysmuovia (HDPE) joka myös on otettu talteen kierrätysjärjestelmässä. Kokonaisuuteen lisätään sideaineita ja pigmenttiä. Kaikki käytetyt materiaalit ovat ympäristöystävälisiä. Tutustu ympäristöstrategiaan sekä kierrätysjärjestelmään erikseen.

Deckra Decking puukomposiittilauta tuotetaan ympäristötekijät huomioiden. Kestävän kehityksen periaatteita noudattaen Deckra Decking puukomposiittilauta tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteiseille puulle. Deckra Decking tuotteiden valmistuksessa on käytössa mm. ISO 9001 laatujärjestelmä, sekä ISO 14001 ympäristöjohtamisjärjestelmä.