Deckra Decking® tuoteperhe

Deckra Decking tuotteet

Deckra Decking® -komposiittilauta on paras valinta terassimateriaaliksi. Terassisi on kestävä ja tyylikäs, täydellinen terassi koko perheen hauskanpitoon. Kestävyytensä ansiosta Deckra Decking® on hyvä valinta pohjolan vaativiin sääoloihin. Sitä ei tarvitse öljytä, hioa, eikä käsitellä puunsuoja-aineilla - Deckra Decking® kestää!

Deckra Decking® tuotteet mahdollistaa terassirakentajalle laajan tuotepaketin, aina terassilattiasta kaiteisiin asti. Deckra Decking®  on suunniteltu kestämään ja pitämään värinsä vuodesta toiseen. Tuotteiden avaamat mahdollisuudet ovat rajattomat; voit täydentää terassiasi upotettavilla ulkovaloilla, lasikaidejärjestelmällä, portailla jne. Työstäminen on helppoa ja nopeaa, voit myös luoda erilaisia kuvioita ja värimaailmoja yhdistelemällä eri tuotteita keskenään. 

Deckra Decking® hyödyntää tuotannossaan viimeisintä teknologiaa ja sen tuotteet on testattu sekä oman tehtaan laboratorioissa että riippumattomassa laboratorioissa, kuten SGS- laboratoriot. Me voimme varmistaa laadun ja ympäristöystävällisyyden kaikkien tuotteidemme osalta. Deckra Decking® on turvallinen, ympäristöystävällinen ja laadukas tuote.