Deckra terassilaudat

Massiivilauta vai ontto? - molemmat hyviä mutta omaan tarkoitukseensa!

Deckra Decking® puukomposiittilaudat ovat saatavissa sekä massiivilautana että onttona lautana. Massiivilauta on helpompi muotoilla ja käsitellä. Ontot laudat taas ovat kevyempiä sekä samalla yksinkertaisia. Hyvän lopputuloksen saamiseksi kannattaa käyttää päätylautaa tai listaa.

Molempia on saatavissa samoilla kuvioilla, mitoilla ja väreissä. 

Parhaat ideat ja ratkaisut saat Deckra@ komposiittirakentamisen tuotekokonaisuudesta.

Tutustu projekteihin, suunnittelumalleihin ja esimerkkeihin ja sovella ne omaan kotiisi. Deckra Decking@ asennusjärjestelmä kattaa kaiken tarvitsemasi aina perustuksesta tunnelmavalaistukseen.

Deckra terassi on helppohoitoinen valinta!

 

Voit työstää puukomposiittilautoja tavallisilla puutyöstöön tarkoitetuiulla välineillä. Voit porata, sahata hioa Deckra Decking® lautoja ihan perinteiseen tapaan.  - Terassia ei tarvitse käsitellä vuosittain puun käsittelyaineilla kuten tavallisia puuterasseja - säästät siis aikaa, vaivaa ja myös rahaa. Deckra Decking® puukomposiittirakenne pidetään puhtaana pesemällä laudat miedolla pesuaineella. Tämä riittää, muuta et tarvitse tehdä! Terassi myös säilyttää värinsä vuodesta toiseen. 

Alla olevista kuvista näet millaisia Deckra Decking® terassilautoja on saatavissa. Vakiotoimituksissa sävyt: Musta/grafiitti, harmaa ja tumma kaarna (harrmaan ruskea). Huom: Erikoissävyjen toimitus vain suurissa kertatilauksissa, tiedusteltava saatavuus erikseen. 

Mallitr1

Mittatarkkuus ja tasalaatu

Säästä aikaa asennuksessa. Sinun ei tarvitse erikseen valikoida suoria ja virheettömiä lautoja. Deckra Decking® laudat ovat tasalaatuisia ja mittatarkkoja. Laudat eivät väänny tai halkeile kuten perineiset kyllästetyt laudat. Jokainen lauta on tarkistettu ja laadukkaaksi todettu.
 

Helppo kiinnitys

Laudat voidaan kiinnittää monella tavalla. Yleisin on T- kiinnike.

Se on muovinen kiinnike joka ruuvataan laudan ponttiin. Voit myös käyttää Deckra Decking® Quick-Fix RST-kiinnikettä. Katso lisätietoja kohdasta asennustarvikkeet.
 

Pinta ja pintakuvioinnit

Deckra Decking® puukomposiittilautoihin voi saada erilaisia pintakuviointeja. Nykyään yleisin on kaksipuoleinen lauta, jossa pintakuvioina ovat lehtipuukuvio ja harvauritus. 

Laudat toimitetaan aina kahdella pintakuvioinnilla. Voit siis helposti kääntää lauta ja siten valita minkälaisen pinnan haluat terassiisi.  

 

Perustukset helposti MaxFloor pilarijalkojen avulla

Miksi kuluttaa aikaa perinteisen perustuksen tekemiseen? - Käytä Deckra Decking®pilarijalkoja! - Deckra Decking® pilarijalat ovat portaattomasti säädettäviä kestäviä perustuksissa käytettäviä pilarijalkoja.  

 

Pilarijalat toimitetaan kiinnityksellä, joka sopii normaali "kakkosneloselle" (48x100, tai 48x125) tai sitten Deckra Decking® runkomateriaaleihin sopivana.

Jalat ovat kevyitä ja helppoja asentaa. Säätäminen käy käden käänteessä. 

 

 

Deckra Decking® Laatutakuu 

Jokainen Deckra Decking® lauta on laadukas ja kestävä. Myönnämme lahoamistakuun toimittamallemme laudoille. Katso lisätietoja.